NHL odds 2024? Odds NHL vinnare 2023/2024!

Vilka vinner NHL 2024? NHL odds 2024

NHL odds tips 2024? Odds NHL vinnare 2024? NHL betting tips? Om du vill betta på NHL vinnare 2023/2024 så gör du bäst i att läsa vidare. Här nedan finner du oddsen för vilka lag som förväntas vinna NHL-säsongen 2023/2024, både från den västra och östra konferensen, samt oddsen för vinnaren av President Trophy. Dessutom kan du se vilka lag som traditionellt har dominerat och stått högst upp på prispallen när säsongen är över. Se NHL vinnarodds här =>

NHL odds tips 2024? Odds NHL vinnare 2023/2024!

NHL vinnare odds 2024, östra konferensen – NHL odds tips 2024

Pittsburgh Penguins (8,50), Washington Capitals (11,50) och Montreal Canadiens (12,50) är oddsfavoriter i Eastern Conference i NHL på förhand. Men Tampa Bay Lightning (14,00) är ett lag som är långtifrån uträknat i kampen om att vinna Eastern Conference.

NHL vinnare odds, östra konferensen Odds
Pittsburgh Penguins 8,50
Tampa Bay Lighting 14,00
New York Rangers 18,00
Montreal Canadiens 18,00

NHL vinnare odds 2024, västra konferensen – NHL odds tips 2024

Vad gäller Western Conference i NHL så har Minnesota Wild (7,50) visat upp ett imponerande spel den här säsongen. Förhandsfavoriter till att vinna Western Conference är dock San Jose Sharks (7,50) om än knappt.

NHL vinnare odds, västra konferensen Odds
Edmonton Oilers 12,50
Chicago Blackhawks 15,00
Nashville Predators 15,00
Anaheim Ducks 18,00

Vilka är oddsen för att vinna NHL 2024? Det är lätt att förväxla begreppen när det gäller de nordamerikanska hockeytermerna. Vanligtvis, när man pratar om vinnaren av NHL, hänvisar man till Presidents’ Trophy, vilket innebär att laget vinner NHL:s grundserie, det vill säga de 82 matcher som spelas före slutspelet. Stanley Cup-slutspelet är å andra sidan den turneringen som alla strävar efter att vinna. Att erövra Stanley Cup är en betydligt större bedrift än att bara ta hem NHL:s grundserie, även om en Presidents’ Trophy-titel också är prestigefylld. Se NHL vinnarodds här =>

NHL vinnare odds 2024 - Stanley Cup odds

Odds NHL – bäst odds hockey & NHL!

Pittsburgh Penguins (8,50) är oddsfavoriter till att vinna Presidents’ Trophy och NHL grundserie. Tampa Bay Lightning (12,50) väntas också vara med och konkurrera om den prestigefyllda pokalen.

NHL vinnare odds, Presidents’ Trophy Odds
Pittsburgh Penguins 9,00
Washington Capitals 9,00
Edmonton Oilers 12,50
Tampa Bay Lighting 12,50

NHL odds 2024 – Stanley cup vinnare

NHL vinnare odds 2024? Det finns bara ett lag som har 100% segrar i sina Stanley Cup-finaler, och det är Colorado Avalanche. De erövrade titeln både 1996 och 2001, med den legendariska Peter Forsberg på laget båda gångerna. Forsbergs insatser i finalerna gjorde honom till en ikon för klubben, och än idag anses ”Foppa” av många i USA och Kanada vara en av de främsta spelarna som någonsin klivit ut på en NHL-arena, särskilt från Europa. Denna säsong är dock en tuffare resa för Colorado, trots närvaron av den svenska superstjärnan och lagkaptenen Gabriel Landeskog. Laget har höga odds emot sig när det gäller att nå slutspelet.

NHL odds tips 2024 – odds NHL vinnare

Vilka vinner NHL 2024 enligt oddsen? Det finns också lag som aldrig har lyckats vinna en Stanley Cup-final. Bland dem finns fjolårets förlorare, San Jose Sharks, som endast har spelat en final, vilket var förra säsongen, där de tyvärr förlorade. Även Ottawa Senators (2007), Washington Capitals (1998), och Florida Panthers (1998) befinner sig på den mindre hedrande listan. Buffalo Sabres har det ännu svårare då de har spelat i två Stanley Cup-finaler totalt och förlorat båda. Detta inträffade under säsongerna 1975 och 1999. Sedan dess har Buffalo inte återfunnits i en finalmatch.

Frågan som många ställer sig är vilka som kommer att vinna NHL i år. Oddsen tycks gynna lagen från den östra konferensen, men det vore fel att avfärda de från den västra, exempelvis Chicago och St. Louis Blues. Enligt spelbolagen verkar det som att Washington Capitals eller Pittsburgh Penguins har de bästa chanserna att gå segrande ur striden.

Stanley Cup odds – NHL vinnare odds 2024!

Stanley Cup-slutspelet är en av de mest ikoniska och betydelsefulla händelserna inom NHL och den professionella ishockeyvärlden. Det är den period av säsongen då de bästa lagen i ligan gör upp om den åtråvärda Stanley Cup-trofén. Här är några sätt på vilka Stanley Cup-slutspelet är betydelsefullt för NHL:

Historisk betydelse: Stanley Cup-trofén är en av de äldsta och mest respekterade troféerna inom idrott. Den har delats ut sedan 1893 och har en rik historia som sträcker sig över mer än ett sekel. Därför har Stanley Cup-slutspelet en djup rot i sportens historia och tradition.

Global exponering: Stanley Cup-slutspelet lockar enormt intresse från fans över hela världen. Matcherna sänds internationellt och har en stor publik, vilket ger NHL och ishockeyn som sport en betydande global exponering.

Stjärnornas ögonblick: Stanley Cup-slutspelet ger ofta upphov till minnesvärda ögonblick och historiska prestationer från stora spelare. Det är under slutspelet som stjärnorna stiger fram och visar sin förmåga att prestera under press.

Frågan alla ställer sig är vem vinner Stanley Cup och oddssättarna gör sitt hela tiden sitt bästa för att försöka förutspå detta. Just nu är Dallas Stars (2,50favorit före Florida Panthers (3,40), New York Rangers (4,85) och Edmonton Oilers (5,75), men allt kan fortfarande hända.

Lagen som gått till Stanley cup final är inga mindre än Edmonton Oilers (2,12) och Florida Panthers (1,76) som möts i bäst av sju matcher för att kora en NHL vinnare 2024Se NHL vinnarodds här =>

Vem vinner Stanley Cup 2024? Odds
Dallas Stars 2,50
Edmonton Oilers 2,12
Florida Panthers 1,76
NY Rangers 4,85

Stanley Cup odds - NHL vinnare odds 2024!

Följ världens bästa hockeyliga NHL

Det finns flera anledningar till varför många svenskar är intresserade av NHL:

Svenska spelare: Många svenskar följer NHL på grund av de svenska spelarna som är aktiva i ligan. Det finns en stolt tradition av svenska spelare som har utmärkt sig i NHL, inklusive legendariska namn som Peter Forsberg, Nicklas Lidström och Henrik Lundqvist. Dessa spelare har inspirerat en hel generation av svenska ishockeyfans att följa NHL.

Internationell prestige: NHL är den främsta professionella ishockeyligan i världen och har en hög internationell status. För många svenskar är det spännande att följa med i den höga nivån på spelet och se hur svenska spelare presterar mot de bästa i världen.

Tillgänglighet: Tack vare modern teknologi är det enkelt för svenskar att följa NHL, även om de befinner sig långt från Nordamerika. Matcher sänds ofta på svenska TV-kanaler och det finns också olika streamingtjänster och webbplatser som erbjuder omfattande täckning av NHL.

Sammanfattningsvis är det kombinationen av svenska spelares framgångar, den internationella prestige som NHL har, tillgängligheten av att följa ligan och eventuella personliga kopplingar som gör att så många svenskar är intresserade av NHL. Se NHL vinnarodds här =>

Leave a Comment