JVM hockey 2025 tabeller – Grupp A-B Tabell Junior VM 2025 ishockey

Junior VM Ishockey tabell 2025 – uppdaterad JVM 2025 tabell grupp A-B!

Junior VM Ishockey 2025 tabell? JVM 2025 tabell ishockey? Här hittar du uppdaterad JVM hockey tabell för Sveriges grupp i JVM 2025. Självklart hittar du även tabell för grupp A och för alla lag. För dig som vill ta reda på ställning för Sverige, Kanada, USA, Finland, Schweiz, Tjeckien, och Slovakien så har du kommit rätt. Uppdaterad JVM 2025 tabell för både Grupp A och B samt betydelsen av ställning i JVM hockey tabellerna i ishockeyn. Ser man till vilka lag och spelare som Sverige kommer möta på pappret ska det inte vara någon svår uppgift att gå vidare till kvartsfinal. Det gör nämligen fyra av de fem lagen i varje grupp. I Sveriges grupp så är det bara Tjeckien som utmanar då Finland, Kanada och USA hamnat i den andra gruppen.  Se och spela på hockey live =>

Junior VM Ishockey 2025 tabell - Grupp A-B Tabell JVM 2025 Ishockey!

Tabell Junior VM Ishockey 2025-JVM 2025 tabell grupp A-B

Junior VM Ishockey 2025 tabeller? Det är ingen raketforskning att lista ut att Kanada är den stora favoriten till att vinna turnering. Man är det land som vunnit flest guldmedaljer (20) och kommer med stor sannolikhet komma till final även detta år. Man har dock flera nationer framför sig på vägen. Inte minst gruppspelet där man har två av de stora favoriterna till guldet, USA och Finland. Spela på småkronorna hos Unibet =>

Ifall du är intresserade av JVM hockey-resultaten i enskilda matcher så hittar du även dessa på vår site. Vi uppdaterar resultaten och statistiken efter varje matchdag. Det gör att du håller rätt på när matcher spelas och hur de slutat. På så sätt har du även bra koll på vilka lag Sverige kommer få möta under utslagsfasen av turneringen.

Junior VM Ishockey Tabell Grupp A-B

JVM hockey 2025 tabeller? JVM hockey tabellerna uppdateras varje dag efter varje omgång. Nedan ser du hur Sveriges tabell i JVM hockey ser ut och varför Juniorkronor går ohotad vidare till kvartsfinal. Du hittar även JVM tabeller för båda grupperna här. Nedan ser du tabellerna ut för båda grupperna i JVM hockey 2025 hockey.

JVM hockey tabeller - Grupp A-B Tabell Junior VM ishockey

Junior VM Ishockey Tabell Grupp A 2025

JVM hockey tabell grupp A? Så här ser tabellen ut för Grupp A i Junior VM Ishockey 2025. Här hittar du gruppen där guldfavoriterna finns. Det var Kanada som var storfavoriter till att vinna gruppen. Inför turneringen så är det Kanada, USA och Finland som var favoriter till att vinna gruppen. Hur gruppen kommer att sluta vet vi nu då gruppspelet har avslutats. Vi får kika in här nu när gruppspelet är över:

# JVM Tabell Grupp A S V F +/- Poäng
1
USA
0 0 0 0 0 0 0
2
Kanada
0 0 0 0 0 0 0
3
Finland
0 0 0 0 0 0 0
4
Lettland
0 0 0 0 0 0 0
5
Tyskland
0 0 0 0 0 0 0

Sverige vann sin första match mot Lettland 6-0. Sverige lär förmodligen även vinna mot Tyskland 1-0. Frågan är ifall Sverige även lyckades även vinna mot Kanada och Finland.

För att Sverige ska gå vidare krävs det att man är ett av de fyra bästa lagen i gruppen. Då det är fem lag i en grupp så kan ingen av favoriterna Sverige, Tjeckien eller Kanada ska åka ut redan i gruppspelet. Österrike och Tyskland är lagen som fått det svårt i turneringen. De har hittills förlorat alla sina matcher. Det möts i en avgörande match som avgör vilket av lagen som går vidare och vilket lag som går ut.

Sverige har gått vidare till slutspelet och kvartsfinal mot Finland.

Junior VM Ishockey Tabell Grupp B 2025

Junior VM Ishockey Tabell Grupp B? Frågan är hur det slutar. Så här ser tabellen ut för Sveriges Grupp B i JVM hockey 2025:

# JVM Tabell Grupp B S V F +/- Poäng
1
Sverige
0 0 0 0 0 0 0
2
Slovakien
0 0 0 0 0 0 0
3
Tjeckien
0 0 0 0 0 0 0
4
Schweiz
0 0 0 0 0 0 0
5
Kazakstan
0 0 0 0 0 0 0

Tjeckien förlorade sin första match mot Slovakien med 6-2. Sedan vann Tjeckien sin andra match mot Norge med 8-1. Det gjorde även Slovakien som vann mot Schweiz med 3-0.

JVM hockey 2025 tabeller - Grupp A-B Tabell Junior VM 2025 ishockey

Så kan Sverige kan gå vidare till final i JVM 2025!

Här går vi igenom hur det går för Sverige i turneringen. Man har haft en bra inledning och förhoppningsvis kan småkronorna gå lång i turneringen. Det återstår dock att se hur det går när man tar sig an kvartsfinalen. Det är där det svåra motståndet kommer. Det är mer eller mindre klart att de stora nationerna USA, Finland, Tjeckien och Kanada tar sig vidare från gruppspelet. Det får man ta för givet.

Sverige vann sin första match i gruppspelet. Detta mot Lettland som slogs tillbaka med 6-0. I den andra matchen tog Småkronorna tre viktiga poäng då man slog Tyskland med 5-0. Mot Kanada så gick det bättre än förväntat och man fick med sig 3 poäng från den tredje matchen. Sverige vann mot Kanada med 2-0. Nästa motståndare för Sverige var  Finland och denna match var den sista gruppspelet för Sveriges. Sveriges match mot Finland spelas på söndag klockan 14:30 svensk tid. Finland vann mot Sverige med 5-4 e.str.

Sverige kommer att ta sig vidare till kvartsfinal då man slutar som trea minst i gruppen. Sverige spelar kvartsfinal redan på torsdag den 2 januari 2025. Det som återstår är motståndaren i kvartsfinalen.

Sverige fick möta Schweiz i kvartsfinalen och man vann med 3-2. Därefter slog man Tjeckien i semin och är nu klara för final.

Den stora JVM-finalen (samt bronsmatchen) spelas på söndag den 5 januari 2025. JVM-finalen drar igång 19:30 svensk tid.

Inför Sveriges JVM matcher 2025

Det återstår att se hur långt Sverige tar sig i turneringen. Man har ett av de bästa JVM-lagen i världen och därför förväntas man gå långt i JVM 2025. Hur långt återstår att se. Man vet aldrig hur bra USA och Kanada är för varje år som går. Det mesta tyder dock på att Sverige i alla fall tar sig till minst kvartsfinal. Sveriges kvartsfinal får inte missas. Detta är Sveriges chans till semifinal och finalen i JVM 2025. Ifall du saknar du SVT1, SVT2 och TV6 så kan du kan du se JVM hos SVT Play och Viaplay =>

Mer om JVM kvartsfinal Sverige

Se JVM 2025 spelschema, JVM 2025 TV-tiderJVM TV-sändning, Junior VM Ishockey live stream gratis, Sveriges Junior VM Ishockey 2025 matcher, JVM 2025 Hockey live stream för mer info om JVM 2025.

Se även även JVM 2025 tabell, Svenska Hockeyförbundet eller den officiella sidan för juniorerna för statistik och officiell information Nedan hittar du flera artiklar om turneringen. Allt från spelschema till odds och var du kan se matcherna. Se och spela på hockey live =>

Leave a Comment