Hockey VM 2021 TV sändning: TV-tider ishockey – se Hockey VM på TV!

Hockey VM 2021 TV sändning - TV-tider ishockey - se Hockey VM på TV!

Hockey VM 2021 TV-sändning: TV-tider & sändning av ishockey VM på TV i Sverige!

Hockey VM 2021 TV sändning och rättigheter? Hockey VM 2021 TV-sändning? Ishockey VM 2021 TV-rättigheter Sverige? Vem äger de svenska ishockey VM 2021 TV-rättigheterna? Vad krävs för att man ska kunna se Hockey VM på TV i Sverige?

Sverige inleder mot Tjeckien 10 maj i Hockey VM 2021 som drar igång samma datum. Här går vi igenom vilka som äger Tv-rättigheterna och vart ishockey-VM kommer att sändas på TV. För dig som vill veta vart VM i ishockey kommer att sändas på TV idag så har du kommit rätt. Vi kommer ge dig information om exakt vilka ställen du kan se matcherna från turneringen på och hur du gör för att ratta in rätt sidor och tjänster. Se och spela på samtliga matcher i VM här =>

HOCKEY STREAM GRATIS* HOCKEY STREAM GRATIS* SE HOCKEY PÅ TV IDAG C MORE HOCKEY STREAM SE HOCKEY PÅ TV IDAG VIAPLAY HOCKEY STREAM
449 kr/mån 399 kr/mån
Live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 C More hockey - streama hockey matcher SHL & HockeyAllsvenskan CMore C More hockey - streama hockey matcher NHL & Hockey VM Viaplay hockey stream!
SE & SPELA LIVE! SE & SPELA LIVE! BESTÄLL HÄR BESTÄLL HÄR

*Hos UnibetTV och bet365 stream så kan du se över 65000 sportevent gratis via live streaming. Du kan kolla på matcher i La Liga, Serie A, Ligue 1, Franska Cupen, Franska ligacupen, Italienska Cupen, Italienska ligacupen, FA Cupen och mycket mer gratis.

Hockey VM 2021 TV rättigheter med fullständiga TV-tider

Hockey VM tv rättigheter? Vilka äger Hockey VM 2021 TV-rättigheter? I Sverige så är det MTG-gruppen som äger Hockey VM 2021 TV-rättigheterna tillsammans med SVT. Man har bestämt sig för att visa turneringen på sina betalkanaler i form av Viaplay samt streamingtjänsten Viaplay! Samtliga matcher går att se via stream.

Till en början var det SVT som skulle visa turneringen själv men på grund av ekonomiska problem har man nu delat med sig till Viaplay. För att se alla matcher från turneringen krävs alltså ett abonnemang hos Viaplay eller om du väljer att registrera dig hos något av marknadens spelbolag som vi rekommenderar i denna artikel.

SVT och MTG delar rättigheterna för ishockey-VM under perioden 2018-2023. MTG sänder 2021, 2021 och 2022 samtidigt som SVT sänder 2018, 2021 och 2023. Turneringen som äger rum i år visas dock hos båda då man bestämt sig för att dela på rättigheterna. Alla matcher från turneringen går dock att streama på Viaplay!

Hockey VM 2021 TV sändningar & TV-rättigheter - se VM i ishockey på TV Sverige!

Hockey VM 2021 TV-sändning – vilka kanaler sänder Hockey VM 2021 på TV & live stream?

Hockey VM tv rättigheter? Vilken kanal visar Hockey VM 2021 på TV och live stream? Nu är det klart vilka det blir som kommer sända Hockey VM 2021 på TV och live stream i datorn, tablett, Ipad och mobilen. Som nämnts ovan så är det SVT och Viasat som vunnit kampen om TV-rättigheterna för den emotsedda hockeyturneringen i Lettland. Det är nu spikat att du kan se hela turneringen på en mängd av ställen.

Allt från streaming sidor till bettingsidor med live stream erbjuder samtliga matcher. Du kan därmed se och spela på alla matcher från turneringen på ett och samma ställe. Det finns väldigt många smidiga hemsidor att se hockeyn på. Speciellt om du sitter med mobilen eller surfplattan i knäet. I Sverige sänds turneringen på Viaplay. Samtliga matcher sänds direkt på Viaplay.

Hockey VM 2021 TV-rättigheter

Hockey VM tv rättigheter? Hockey VM 2021 TV3? Det är Viaplay som äger rättigheterna för att streama samtliga matcher från turneringen. På sin streamingtjänst kan man se samtliga möten mellan alla lag i turneringen. Har du inte möjlighet att registrera dig på Viaplays hemsida kan du alltid se en via Viaplay-appen som finns till Smart-tv, dator, smartphone, tablet m.fl. Viaplay gör att du kan se Hockey-VM var du vill och helt efter dina egna villkor.

Oavsett om du är hemma, i sommarstugan, på bussen eller av någon anledning inte har en tv nära till hands. Det går även att använda sig av bettingsidornas ”watch&bet” vilket innebär att du kan se och spela på matcherna på en och samma hemsida. Det finns många bettingsidor som erbjuder alla matcher när man lägger ett bet hos de och det är absolut värt att lägga en slant. Sverige har ett väldigt bra lag och frågan är om man ska försvara VM-gulden för tredje gången. Tre Kronor är som sagt starka även i år. Det återstår att se hur de andra lagen presterar under de drygt två veckorna som turneringen spelas.

Hockey VM 2021 TV-sändning

Viaplay visar samtliga matcher från ishockey-VM

MTG (TV 3, TV 6 och Viasat) tog över VM-sändningarna 1998 och sände fram till 2011. Från 2012 har TV 4 sänt VM-hockeyn och kanalen hade också rättigheterna för de två tidigare VM-turneringarna (2016 och 2018). Nu är det som sagt dock Viaplay och SVT som gaddat ihop sig och betalt vad som krävs för att svenska folket ska kunna se matcherna i ishockey-VM. Då matcherna spelas i Kazakstan är det inte allt för stor tidsskillnad. Det gör att det blir lättare att följa turneringen och de största matcherna. Speciellt när Sverige är med.

SVT och Viasat sänder VM under fyra år (2021–2023)

Från 2021 – då VM avgörs i Kazakstan – sänds alltså ishockey-VM i SVT igen. SVT har inte sänt ishockey-VM sedan 1988 och tar i och med köpet över från TV3. Det är via ett pressmeddelande som SVT berättar att kanalen säkrat upp rättigheterna för ishockey-VM för sex säsonger (2021–2023).

Grattis, alla hockeyälskare! Från och med 2021 kommer ni att kunna se ishockey-VM på SVT. ”Man kan säga att evenemanget nu har ”kommit hem”, säger SVT:s sportchef Per Yng.

Ishockey-VM återvänder till SVT. Från och med 2021, och sex år framåt, kommer världsmästerskapet att sändas på SVT.

VM i Kazakstan 2021

Hockey VM tv rättigheter? Ishockey-VM 2021 spelas i Kazakstan. Året därpå kommer Schweiz att arrangera mästerskapet, medan VM 2021 kommer att spelas i Vitryssland och Lettland. Senaste gången SVT sände VM var finalen 1997, med fördröjning. Senast SVT sände hela mästerskapet var 1987.

HOCKEY STREAM GRATIS* HOCKEY STREAM GRATIS* SE HOCKEY PÅ TV IDAG C MORE HOCKEY STREAM SE HOCKEY PÅ TV IDAG VIAPLAY HOCKEY STREAM
449 kr/mån 399 kr/mån
Live stream gratis hos Unibet Live stream gratis hos bet365 C More hockey - streama hockey matcher SHL & HockeyAllsvenskan CMore C More hockey - streama hockey matcher NHL & Hockey VM Viaplay hockey stream!
SE & SPELA LIVE! SE & SPELA LIVE! BESTÄLL HÄR BESTÄLL HÄR

*Hos UnibetTV och bet365 stream så kan du se över 65000 sportevent gratis via live streaming. Du kan kolla på matcher i La Liga, Serie A, Ligue 1, Franska Cupen, Franska ligacupen, Italienska Cupen, Italienska ligacupen, FA Cupen och mycket mer gratis.

Spelprogrammet för Hockey VM 2021 har tillkännagivits. Läs mer om speltablån och annat om Ishockey VM här på Hockey Idag. Läs bland annat Hockey VM 2021 spelschema TV, Hockey VM 2021 spelschema tider, Sveriges hockeymatcher i ishockey VM och TV tider Sverige ishockey vm. för ytterligare information om Sverige och Hockey VM 2021.