Oscar Von Sivers klar för att spela i Hockeytrean

Oscar Von Sivers kommer att fortsätta sin hockeykarriär i Hockeytrean efter att ha spelat de senaste två säsongerna för Södertälje SK.

Oscar von Sivers är en före detta lagkapten för Södertälje SK i Hockeyallsvenskan. Efter att ha lämnat klubben förra säsongen letar han nu efter ett nytt lag.

Boo HC rekryterar Oscar Von Sivers

Boo HC ansvarar för att rekrytera skickliga veteraner till Hockeytrean. 34-åringen har 92 matcher i Hockeyallsvenskan, 228 matcher i SHL och erfarenhet från andra lag som Islerhoon Rosters i Tyskland, Kärpät och Helsingfors i Finland och HC Dynamo Pardubice i Tjeckien.

Oscar von Sivers karriär fortsätter med Boo HC i södra Stockholm. Förra säsongen spelade han 37 matcher i grundserien och fyra matcher i slutspelet.

Oscar von Sivers i Hockeytrean

Oscar von Sivers har beslutat att fortsätta sin hockeykarriär och kommer att spela för Boo HC i Hockeytrean. Han har spelat för Södertälje SK de senaste två säsongerna, men går nu vidare till Boo HC. Han har mycket erfarenhet av att spela i olika ligor och länder och ser fram emot att spela i Hockeytrean.

Leave a Comment