Odds vilka vinner NHL 2024? Vem vinner NHL 2024? Odds vinnare NHL 2023/2024!

Odds vilka vinner NHL 2024? Odds NHL!

Odds vilka vinner NHL? Vem vinner NHL 2024? NHL vinnare odds 2024? Är du sugen att spela på vinnare av NHL 2023/2024 så har du hittat rätt. Nu när Stanley Cup-slutspelet är i full gång ger vi dig all information du behöver veta och svarar på frågor som ”odds Panthers vinner NHL” och ”slutlig NHL vinnare odds”. Se vinnaroddsen här =>

Här nedan ser du oddsen för vilka lag som förväntas vinna NHL säsongen 2023/2024. Både lag från den västra och östra konferensen finns representerade, liksom oddsen för vinnaren av Presidents’ Trophy. Dessutom får du en inblick i vilka lag som traditionellt sett har stått högst upp på prispallen efter avslutad säsong. Se NHL live här =>

Odds vilka vinner NHL 2024? Vem vinner NHL 2024? Odds vinnare NHL 2023/2024!

Odds vilka vinner NHL östra konferensen, NHL vinnare odds 2024

Odds vilka vinner NHL 2024 östra konferensen? Vem vinner NHL 2024 östra konferensen? Enligt oddsen är Columbus Blue Jackets (5,00), Washington Capitals (5,50) och Montreal Canadiens (5,50) de lag som presterat bäst i den östra konferensen hittills. Spelbolagen ser dessa lag som favoriter att ta hem konferensen. Trots detta är de inte de enda lagen som har potential att vinna.

Odds NHL vinnare östra konferensen Odds
Boston Bruins 5,00
Carolina Hurricanes 6,00
Florida Panthers 1,72
NY Rangers 2,20

Pittsburgh Penguins (9,00) har haft en stark säsong och bör inte räknas bort från kampen om att vinna den östra konferensen den här säsongen. Kolla på NHL live här =>

Odds vilka vinner NHL västra konferensen, NHL vinnare odds 2024

Odds vilka vinner NHL 2024 västra konferensen? Vem vinner NHL 2024 västra konferensen? NHL odds säger att Edmonton Oilers (5,25) är favorit att vinna Western Conference (5,25). Även St Louis Blues (7,00) går bra. Andra lag som kan vinna NHL Western Conference är bland annat Minnesota Wild (7,50) som imponerat i år.

Odds vinnare NHL, västra konferensen Odds
Edmonton Oilers 3,10
Colorado Avalanche 4,75
Dallas Stars 1,40
Vancouver Canucks 6,50

Det är dock San Jose Sharks (7,00) som är favoriter till att ta hem den västra konferensen enligt oddsen.

Odds vilka vinner NHL 2024? Odds NHL!

Odds vinnare av NHL, Presidents’ Trophy & Stanley Cup

Odds vinnare av NHL 2024? Odds vinnare av Presidents’ Trophy 2024? Odds vinnare Stanley Cup 2024? Ibland kan det vara förvirrande att hålla isär begreppen bland vinnarna i NHL-hockeyn. När man talar om vinnaren av NHL refererar man vanligtvis till Presidents’ Trophy, vilket innebär att laget vinner NHL:s grundserie, det vill säga de 82 matcher som spelas före slutspelet. Slutspelet kallas Stanley Cup, och det är den turneringen som alla strävar efter att vinna. Att ta hem Stanley Cup är en betydligt mer prestigefylld bedrift än att enbart vinna NHL:s grundserie, även om en Presidents’ Trophy-titel inte bör underskattas.

Odds vinnare av NHL 2024

När det gäller NHL:s grundserie är lagen från den östra konferensen favoriter. Washington Capitals har oddsen på (11,50) och Pittsburgh Penguins på (8,50). Men det har inte alltid varit så. Historiskt sett har den västra konferensen överlag varit starkare, och under de senaste tio åren har majoriteten av Stanley Cup-titlarna gått till lag från den västra konferensen. Särskilt mellan 2010 och 2014 såg vi en period där Chicago Blackhawks och Los Angeles Kings i princip turades om att vinna den mest prestigefyllda titeln inom hockeyn.

Odds vinnare NHL, Presidents’ Trophy Odds
Edmonton Oilers 8,50
Colorado Avalanche 9,50
Boston Bruins 10,50
Florida Panthers 11,00

I den västra konferensen är det inte helt oväntat att Chicago Blackhawks (15,00) anses vara de största favoriterna att nå hela vägen till Stanley Cup-pokalen. Men bland de fyra främsta favoriterna hittar vi också Montreal Canadiens (18,00), som tillhör den östra konferensen. Detta visar på en intressant dynamik där lag från båda konferenserna har potential att göra en stark säsong och utmana om den åtråvärda titeln. Se vinnaroddsen här =>

Odds vinnare Stanley Cup 2024 – Odds vilka vinner NHL

Endast ett lag har lyckats behålla en perfekt finalrekord i Stanley Cup, och det är Colorado Avalanche. De säkrade titeln både 1996 och 2001, med den legendariske Peter Forsberg i laget båda gångerna. Forsbergs insatser i finalerna gjorde honom till en ikon för klubben och en beundrad spelare över hela Nordamerika, särskilt i USA och Kanada, där han ses som en av de främsta europeiska spelarna som någonsin spelat i NHL.

Å andra sidan finns det också lag som ännu inte lyckats vinna en Stanley Cup-final. Fjolårets förlorare, San Jose Sharks, hamnar på den listan då de endast har spelat en final, förra säsongen, som de förlorade. Likaså finns lag som Ottawa Senators (2007), Washington Capitals (1998) och Florida Panthers (1998) på denna mindre roliga lista. Buffalo Sabres har det ännu svårare då de har spelat i två finaler totalt och förlorat båda gångerna, under säsongerna 1975 och 1999. Sedan dess har Buffalo inte lyckats nå en finalmatch.

Odds vinnare Stanley Cup 2024 - Odds vilka vinner NHL

Odds vilka vinner NHL

Frågan som alla ställer sig är vilket lag som kommer att vinna NHL i år. Oddsen tycks gynna lagen från den östra konferensen, men det är viktigt att inte räkna bort de västra lagen, som till exempel Chicago och St. Louis Blues. Enligt spelbolagen verkar det som att Washington Capitals eller Pittsburgh Penguins har bäst chans att gå segrande ur striden. Det är en spännande tid för NHL-fans när slutspelet närmar sig och förväntningarna är höga inför vilket lag som kommer att ta hem den åtråvärda Stanley Cup-trofén. Vi är framme i Stanley cup final 2024 där Edmonton Oilers ställs mot Florida PanthersSe NHL vinnarodds här =>

Odds Stanley Cup vinnare 2024 Odds
Dallas Stars 2,50
Edmonton Oilers 2,12
Florida Panthers 1,76
NY Rangers 4,85

Mer om NHL

Det kommer definitivt bli spännande att följa Rasmus Dahlin. Inte bara har hans lön vuxit rejält, utan han har också potentialen att bli nästa stora svenska stjärna i den nordamerikanska hockeyvärlden.

Det är första gången på cirka 20 år som en svensk spelare blir vald som draftens första spelare, vilket naturligtvis höjer intresset kring honom ännu mer. Förväntningarna är höga på den från Trollhättan födde hockeyspelaren, som växte upp i Lidköping. Han har nu chansen att etablera sig som en av de främsta svenska spelarna genom tiderna i NHL. Det är verkligen en spännande tid för svensk ishockey och för alla fans runtom i världen som följer hans framfart.

Leave a Comment