NHL TV-tider – se NHL på TV – vem visar NHL i Sverige? TV-sändningar & TV-rättigheter 2023/2024!

NHL tv-tider & tv-sändningar – vem visar NHL på svensk tv 2024?

NHL TV-tider & TV-sändningar – vem visar NHL? Vem sänder NHL på tv i Sverige? Vilka kanaler visar NHL? NHL tv-rättigheter 2023/2024? Allt detta är frågor som många hockeyälskande svenskar ställer sig i jakten på att hitta NHL stream för att följa sitt favoritlag borta i Nordamerika och världens bästa hockeyliga. Se NHL live här =>

Med NHL-säsongen i full gång är förväntningarna höga och frågan om vilket lag som kommer att lyfta Stanley Cup under säsongen 2023/24 är på allas läppar. Kommer det att bli någon svensk spelare som tar hem trofén med sitt NHL-lag? Det är en spännande fråga som många fans hoppas få svar på.

I denna artikel kommer vi att gå igenom var och hur du kan se NHL live under hela säsongen, så att du inte missar en enda match av den spännande action på isen. Se alla NHL odds här =>

NHL TV-tider - se NHL på TV - vem visar NHL i Sverige? TV-sändningar & TV-rättigheter 2023/2024!

Vilka kanaler visar NHL i Sverige? NHL tv-tider

Här är den fullständiga översikten över NHL TV-tider och kanaler för säsongen 2023/2024 i Sverige. Viaplay har säkrat rättigheterna att sända NHL-matcher live både på TV och via deras streamingtjänst Viaplay. Detta innebär att du kan följa med i alla spännande ögonblick från NHL-säsongen på din TV, dator, surfplatta eller mobiltelefon var du än befinner dig.

För att kunna se NHL på tv i Sverige behöver man oftast ha tillgång till en sportkanal eller en streamingtjänst som har rättigheterna att sända NHL-matcher. Just nu är det Viaplay som innehar NHL rättigheter i Sverige och visar hockeyligan på tv och live stream i Sverige. Se NHL live här =>

NHL TV-rättigheter 2023/2024

I Sverige är det Viasat som äger TV-rättigheterna för NHL säsongen 2023/2024 och de kommer att sända den nordamerikanska hockeyligan fram till och med säsongen 2025/26. Viasat började sända NHL 2009, vilket betyder att de 2026 kommer ha sänt NHL i 17 år. Viasats hockeysändningar håller hög prestanda och det mesta talar för att mediebolaget behåller NHL-rättigheterna även framöver.

Viasats kanaler, särskilt Viasat Hockey, kommer att vara plattformen för att se NHL på tv i Sverige. Dessutom kommer NHL-matcher att finnas tillgängliga för strömning via Viaplay live stream, vilket ger fansen flexibilitet att följa sina favoritlag var de än befinner sig.

NHL tv-tider & tv-sändningar - vem visar NHL på svensk tv 2024?

NHL tv-tider – vilken kanal sänder NHL idag? NHL säsong 23/24!

NHL tv-tider? I Sverige är det Viasat som visar NHL, National Hockey League, sedan lång tid tillbaka. Alla NHL matcher visas live på Viasat och Viaplay.

NHL 2024 på Viasat? Hela NHL kommer att visas på Viasat Hockey, en kanal som ingår i Viasat Sports utbud och som ägs av Viasat. Om du inte har tillgång till Viasat Sport kan du ändå se matcherna via Viaplay-appen. Viaplay erbjuder flexibilitet för tittare genom att tillhandahålla streaming av NHL-matcher på Smart-TV, dator, smartphone, tablet med mera. Det innebär att du kan följa NHL var som helst och när som helst, enligt dina egna villkor. Oavsett om du är hemma, på sommarstugan, på bussen eller av någon anledning inte har en TV nära till hands, ger Viaplay dig möjligheten att hålla dig uppdaterad med den senaste hockeyactionen.

Vilka kanaler sänder NHL?

När det gäller sändningar av NHL-matcher är det Viasats kanaler som gäller fram till och med säsongen 2025/2026. Viasat Hockey har säkrat rättigheterna att sända NHL under de kommande åren. Det är en satsning som Viasat har gjort sedan 2009, och de fortsätter att vara en viktig plattform för NHL-sändningar i Sverige.

Det finns starka indikationer på att MTG-huset, som äger Viasat, kommer att fortsätta sända NHL-matcher även efter 2021. Detta beror delvis på det ökande intresset för hockey i Sverige och det historiska engagemanget från svenska spelare i NHL. Med många svenska NHL-proffs som gör stora avtryck i ligan har hockeyn blivit en av de mest populära sporterna i landet, vilket gör att Viasat troligtvis kommer att fortsätta att satsa på att erbjuda NHL-sändningar till svenska tittare. All info om odds på NHL hittar du här =>

Läs mer om NHL på Hockey idag – NHL TV-tider

Leave a Comment